SAYIŞTAY KOMİTESİ TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi bugün saat 10:00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Faiz Sucuoğlu başkanlığında toplandı.   

Sayıştay Komitesi, gündeminde bulunan “Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2014 Mali Yılı Kesin Hesaplarının Denetimine İlişkin Sayıştay Denetim Raporu” ve “Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2015 Mali Yılı Kesin Hesaplarının Denetimine İlişkin Sayıştay Denetim Raporu” nu sıra ile görüştü.

Sayıştay Komitesi, “Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2014 Mali Yılı Kesin Hesaplarının Denetimine İlişkin Sayıştay Denetim Raporu” ve “Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu 2015 Mali Yılı Kesin Hesaplarının Denetimine İlişkin Sayıştay Denetim Raporu”nu oybirliği ile onayladı.

Sayıştay Komitesi toplantısına davetli olarak Sayıştay Başkanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’ndan yetkililer katıldı.  

Sayıştay Komite toplantısına, UBP Milletvekili Komite Başkanı Faiz Sucuoğlu, HP Milletvekili Komite Başkan Vekili Gülşah Sanver Manavoğlu, HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu, CTP Milletvekili Armağan Candan ve UBP Milletvekili Ünal Üstel katıldı.